+31 (0) 850869700
Daniels Traprenovatie

Trap bekleden Rotterdam

Bent u toe aan iets anders en wilt u uw trap laten bekleden? In Rotterdam bent u dan bij Daniels Traprenovatie aan het juiste adres. Laat uw trap bekleden met massief hout of kies voor een product uit onze HPL lijn. We hebben een breed assortiment met hoogwaardige producten. Uiteraard zijn alle materialen kras- en slijtvast. Na het bekleden ziet uw trap er als nieuw uit en is het weer de blikvanger in de hal of woonkamer. Daarnaast is de trap na renovatie erg makkelijk in onderhoud. Deze wordt vaak gebruikt en is daarom snel vies en stoffig. U hoeft alleen maar even te stofzuigen en dweilen en uw trap ziet er weer als nieuw uit.

Ervaring

Afgelopen jaren heeft Daniels Traprenovatie veel ervaring opgedaan in trap bekleden. Zowel in Rotterdam als daarbuiten hebben we hierdoor een tevreden klantenkring opgebouwd. De kenmerken van ons bedrijf zijn vakwerk, professionaliteit en persoonlijke service. Onze werkwijze levert al jaren tevreden klanten op. Onze adviseurs geven u graag persoonlijk en deskundig advies over wat er allemaal mogelijk is bij het bekleden van uw trap. Zodat u nog jaren kunt genieten van een mooie, onderhoudsvrije en veilige trap.

Werkwijze

Adviseurs van Daniels Traprenovatie komen voordat we uw trap gaan bekleden bij u thuis in Rotterdam voor het maken van een offerte. We bekijken uw huidige trap en bespreken de mogelijkheden. U komt niet voor verrassingen te staan want we berekenen de kosten van de bekleding direct voor u. Vervolgens maken we een afspraak voor de montage. U hoeft niet bang te zijn voor rommel of zaagsel, alle werkzaamheden worden buiten uitgevoerd. Binnen een dag ziet de trap er weer als nieuw uit. Als de trap bekleed is, lopen de monteurs alles nog eens met u na zodat de trap goed opgeleverd wordt.

Voordelen

Na de bekleding heeft u weer een nieuwe trap in huis. Maar er zijn nog meer voordelen. U krijgt maar liefst 15 jaar garantie van ons. Waarom zou u nog tegen een oude, kale trap blijven aankijken? Bekijk de mogelijkheden om uw trap te laten bekleden in Rotterdam om uw trap weer te laten stralen. U kunt ook direct het offerteformulier invullen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Bereken hier uw offerte Meer informatie aanvragen?

Bereken hier uw offerte

  • Velden met een * zijn vereist.


    Uw gegevens


  • Uw huidige trap

  • Gewenste trap

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Omdat we u van het juiste advies willen voorzien kan het voorkomen dat we kort telefonisch contact met u opnemen om de aanvraag met u door te spreken. Zo weten we zeker dat u het juiste advies van ons krijgt. Mocht u dit niet wensen laat ons dit dan weten door een mailtje sturen naar advies@danielstraprenovatie.com.