+31 (0) 850869700
Daniels Traprenovatie

Traprenovatie prijs

Heeft uw trap zijn langste tijd gehad, maar heeft u geen zin in een grootscheepse verbouwing? Denk dan eens aan het alternatief: een traprenovatie! Qua prijs bent u hiermee bovendien ook nog eens vele malen voordeliger uit, want doordat er niets gesloopt of verbouwd hoeft te worden zijn de kosten vele malen lager dan wanneer u uw trap wilt laten vervangen.

Een traprenovatie voor een goede prijs laat u bovendien uitvoeren door de specialisten van Daniëls Traprenovatie. Al jarenlang zijn wij de expert op dit gebied en dat ziet u meteen terug in onze professionele aanpak en vlotte werkwijze. Wist u bijvoorbeeld dat wij in vrijwel alle gevallen al binnen één dag klaar zijn met de complete traprenovatie? De eerste prijs voor vakmanschap en deskundigheid gaat dan ook naar onze professionals die zich iedere dag weer volledig inzetten voor ieder nieuw project. Is dat binnenkort ook uw project? Wij hopen natuurlijk van wel!

Zo bepalen wij bij een traprenovatie de prijs

Bij een traprenovatie kunnen wij u een prijs noemen op basis van enkele specifieke factoren. Zo is het allereerst natuurlijk belangrijk om te weten wat voor soort trap u heeft. Is deze van hout of beton en heeft u een open of een dichte trap? Het laten renoveren van uw trap is hierbij in ieder geval altijd mogelijk!

Verder zijn de keuzes die u zelf maakt belangrijk bij een traprenovatie: deze beïnvloeden de prijs van het gehele project. Wij hebben namelijk twee verschillende productlijnen waarbinnen u eindeloos kunt blijven variëren. De twee lijnen trapbekleding van Daniëls Traprenovatie zijn:

  • De HPL lijn
  • De HPL Exclusief lijn

Voor al deze soorten trapbekleding geldt uiteraard dat ze gemaakt zijn van hoogwaardige materialen, dat ze slijt- en krasvast zijn en bijzonder onderhoudsvriendelijk.

Plan een afspraak in

Wij geven u voor uw traprenovatie graag een prijs op maat. Om een passende offerte aan u uit te kunnen brengen, komen we dan ook graag bij u langs om met u de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Maak vandaag nog een afspraak met één van onze specialisten door het invullen van ons contactformulier.

Bereken hier uw offerte Meer informatie aanvragen?

Bereken hier uw offerte

  • Velden met een * zijn vereist.


    Uw gegevens


  • Uw huidige trap

  • Gewenste trap

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Omdat we u van het juiste advies willen voorzien kan het voorkomen dat we kort telefonisch contact met u opnemen om de aanvraag met u door te spreken. Zo weten we zeker dat u het juiste advies van ons krijgt. Mocht u dit niet wensen laat ons dit dan weten door een mailtje sturen naar advies@danielstraprenovatie.com.