+31 (0) 850869700
Daniels Traprenovatie

Traprenovatie Tilburg

Bent u uw oude trap beu en wilt u iets nieuws? Kies dan voor traprenovatie. In Tilburg moet u bij Daniels Traprenovatie zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van allerlei soorten trappen. Traprenovatie is ook in Tilburg helemaal van nu. Als uw trap versleten is, hoeft u tegenwoordig geen nieuwe trap meer te installeren. Uw trap renoveren is een goed en goedkoper alternatief. Uw trap ziet er weer als nieuw uit en is de blikvanger in uw hal. Daarnaast is een gerenoveerde trap makkelijk schoon te houden. Een trap wordt vaak gebruikt en is daarom snel vies. U hoeft straks alleen maar even te stofzuigen en dweilen en uw trap ziet er weer als nieuw uit.

Ervaring

Ons familiebedrijf heeft veel ervaring in traprenovatie. In Tilburg en omgeving hebben we dan ook een grote kring van tevreden klanten opgebouwd. Vakwerk, professionaliteit en persoonlijke service staan hoog in het vaandel. Onze medewerkers geven u graag persoonlijk en deskundig advies over wat er allemaal mogelijk is met uw trap. Kies zelf het materiaal en de stijl uit die bij u past. Wij hebben een breed assortiment van kwalitatief hoogstaande producten zoals exclusieve overzettreden. Deze zijn allemaal kras- en slijtvast. Na onze vakkundige renovatie, kunt u de komende jaren genieten van een mooie, veilige en onderhoudsvrije trap.

Werkwijze

Wilt u uw trap renoveren? Ga dan alleen in zee met een specialist. Dan weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Onze adviseurs komen bij u thuis en maken een offerte. Zo weet u waar u aan toe bent. Ze bekijken uw huidige trap en bespreken samen met u de mogelijkheden. Vervolgens maken we een montageafspraak. In principe binnen een dag kunnen we uw trap renoveren.

Voordelen

U trap ziet er na de renovatie weer strak en modern uit. Maar er zijn nog meer voordelen. Wij geven namelijk 15 jaar garantie. En onze traprenovatie is geschikt voor zowel houten als betonnen trappen. Ons assortiment is groot dus u kunt altijd kiezen uit verschillende materialen en dessins. Genoeg redenen dus om niet meer tegen een versleten trap te hoeven aankijken. Meer advies nodig over traprenovatie in Tilburg? Neem gerust contact op met een van onze adviseurs. Ze komen bij u langs om alles op te meten en rekenen meteen uit wat uw nieuwe trap gaat kosten. Of vul direct de offerte online in.

Bereken hier uw offerte Meer informatie aanvragen?

Bereken hier uw offerte

  • Velden met een * zijn vereist.


    Uw gegevens


  • Uw huidige trap

  • Gewenste trap

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Omdat we u van het juiste advies willen voorzien kan het voorkomen dat we kort telefonisch contact met u opnemen om de aanvraag met u door te spreken. Zo weten we zeker dat u het juiste advies van ons krijgt. Mocht u dit niet wensen laat ons dit dan weten door een mailtje sturen naar advies@danielstraprenovatie.com.