+31 (0) 850869700

Traprenovatie

Home » Traprenovatie

Is uw trap aan vernieuwing toe? Schakel dan de hulp in van Daniels Traprenovatie. Bij een traprenovatie maken wij gebruik van zogenaamde overzet treden. Of het nu gaat om een dichte trap of een open trap. Hierdoor blijft de constructie van uw trap hetzelfde, maar krijgt de trap wel een geheel nieuwe uitstraling. Een uitstraling die natuurlijk perfect combineert met uw interieur.

De trap is na een traprenovatie bijzonder slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Wilt u graag een prijsindicatie? Vul dan direct ons offerteformulier in op de website. U krijgt dan gratis de kosten van uw traprenovatie gepresenteerd.

Waarom Daniels traprenovatie?

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat met veel enthousiasme en vakmanschap een traprenovatie op maat bij u kan realiseren. Hierbij staan uw wensen natuurlijk altijd voorop. In de afgelopen jaren hebben wij een ruime en zeer tevreden klantenkring opgebouwd die nu allemaal genieten van een mooie en veilige vernieuwde trap met een exclusief uiterlijk.

Heeft u behoefte aan informatie of aan een advies op maat? Ga dan snel naar ons informatieformulier. Wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op voor het maken van een afspraak.